Uzvac Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ürünleri

Ürün Adı : Clg 550 Model Gaz Üniteli Vakum Paketleme Makinası

Detaylı Bilgi
GIDA ÜRÜNLERİ
* Endüstriyel Üretim (et, kümes hayvanları, balık, peynir, sebze, kuruyemiş, kurutulmuş gıdalar vb)
* Daha uzun raf ömrü ve ürün depolama da hijyen ( toz, nem, kokudan koruma )
engellenmesi)

Koruyucu Gaz Sistemi

Basınç altında ezilip zarar görebilecek gıda ürünlerinin, niteliğine göre, ürünün rengini, tazeliğini ve raf ömrünü arttırmak için ürün paketi vakumlanmakta yada azot veya gıda gazları gibi koruyucu gazlarla muhafaza edilmektedir. Bunun sonucu olarak ürünün raf ömrü ve tazeliği büyük ölçüde artırılmaktadır. Örneğin et ve et ürünleri, kıyma, köfte, unlu mamuller, yufka, mantı, zeytin, kurutulmuş domates, incir, kayısı v.b.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Ürün Resmi

Firmanın Diğer Ürünleri

8 - M 8000 Model Plc Kontrollü Tam Otomatik Zincir Klipsli Thermofrom Makinası
M 8000 Model Zincirli klipsli tam otomatik vakum paketleme makinaları, 20 yıl öncesinden bu güne kadar konusunda tecrübeli Türk mühendis ve işçilerinin azimli ve inançlı çalışmalarının eseridir M 8000'in tasarımında gıda sanayicisinin paket maliyetini önemli ölçüde düşürecek sistemler geliştirmiştir. Bunlardan en öenemlileri, elektrik enerjisi, basınçlı hava ve soğutma suyu sistemlerinde tasarruf sağlamasıdır.
7 - Cl 820 P Otomatik Pnömatik Sistemli Vakum Paketleme Makinası
Uzvac CL 820 P model pnömatik sistemle çalışan tam otomatik vakum paketleme makinesi ile özellikle büyük et, but, kol,ve daha büyük löp etleri paketleyebildiğiniz gibi küçük işlenmiş etleri' de daha az operatör müdahalesi ile seri bir şekilde paketleme imkanı sağlar.
6 - Cn 820 K Otomatik Konveyör Sistemli Pnömatik Vakum Paketleme Makinası
CN 820 P model pnömatik, koveyör sistemle çalışan tam otomatik vakum paketleme makinesi ile özellikle büyük et, but, kol,ve daha büyük löp etleri paketleyebildiğiniz gibi küçük işlenmiş etleri' de daha az operatör müdahalesi ile seri bir şekilde paketleme imkanı sağlar.
5 - Tc 430 Model Çekmeceli Kase Kapama Makinası
Kalite Makinenin gövdesi ve mekanik aksamları tamamen paslanmaz çelik malzemelerden imal edilmiştir. Makine için gerekli olan elektrik, pnömatik ve diğer kullanılan bütün teknik malzemeler titizlikle seçilmiş ve kullanılmıştır.
4 - Td 350 Model Döner Tablalı Kase Kapama Makinası
UZVAC TD 350 Döner tablalı modellerimizin çalışma prensibi bölmeler halinde olduğundan üreticiye işçilik ve zaman tasarrufu sağlar
3 - Cf 700 Dikey Model Vakum Paketleme Makinası
UZVAC CF 600 model çift kamaralı dikey olarak çalışabilen, kapak, şase ve mekanik aksamları tamamen paslanmaz çelikten mamul bir makinedir. Natürel ve işlenmiş kavrulmuş fındık, Antep fıstığı ve kavrulmuş yer fıstığı vb. mamulleri 1 kg.dan 12 kg.a kadar vakumlu paketleme yapabilen ve bilhassa işlenmiş dilme fındığı ezmemesi için koruyucu olarak gıda gazı verebilen bütün kuruyemiş ,fındık, kurutulmuş gıda sanayicisi ve ihracatçısı için ideal bir makinedir.
1 - Clg 550 Model Gaz Üniteli Vakum Paketleme Makinası
Ürün Adı : UZVAC Vakum Paketleme Makinası Model : CLG 550 Paslanmaz Çelik Model Kamara Ölçüleri : 680 x 680 x 180 mm Makine dış ölçüleri : 810 x 1420 x 1315 mm Rezistans boyu (yapıştırma) : 4 x 550 x 5 mm (her kamarada) Karşılıklı iki rezistans arası mesafe : 570 mm Vakum kapasitesi : 20 - 40 sn. / vakum Vakum pompası : 100 m3 / h Elektrik bağlantısı : 400 V, 50 Hz veya 3 x 220 V, 60 Hz, yak. Makine ağırlığı takribi : 480 kg
2 - Cl 550 Model Vakum Paketleme Makinası
Endüstriyel Üretim (et, kümes hayvanları, balık, peynir, sebze, kuruyemiş, kurutulmuş gıdalar vb) * Daha uzun raf ömrü ve ürün depolama da hijyen ( toz, nem, kokudan koruma) * Ürün kaybını engeller (paketlenip saklanan ürünlerinizin kurumalarını engeller) * Gelişmiş ürün kalitesi için (ürünün ambalajı içersinde olgunlaşması, aroma kaybının engellenmesi) * Daha uzun raf ömrü ile maliyette tasarruf ( büyük miktarlarda siparişler için vb. ) * Profesyonel ürün tanıtımı * Optimum ambalaj, gıda