ELVER DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres

İstiklal Mah. 398 Sk. No:1/a/ 12 Mahallesi Serdivan / Sakarya

Telefon

- +90264 279 00 83

Fax

+90264 211 00 84

Web Adres

Dahil Olduğu Meslek Kategorisi

3 - 3. Meslek Grubu (Toptan ve Perakende Gıda)

Dahil Olduğu Nace Kodu

46.90.04 - Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı)

FİRMA HAKKINDA

Elver Dış Ticaret Limited Şirketi Çözüm Ortağınız ELVER Plastik Makinelerini Müşterilimizin hizmetine sunmaktan gurur duymaktadır.
Faaliyet Alanı:
ELVER firması plastik sektöründeki 18 yılık deneyimli kadrosu sayesinde müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu plastik makine, teknik servis, yedek parça ve yatırım danışmalığı konularında hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.

Vizyonumuz:
ELVER DIŞ TICARET insan ve çevre sağlığına özen göstererek kaliteden taviz vermeyen politikası ile konusunda ön sıralarda yer almayı hedef edi devamı..

FİRMA ÜRÜNLERİ

ŞıRıNGA - Şırınga Üretim Makinaları
Tek kullanımlık Şırınga Üretim Hattları: Şırınga Tipi: Şırınga 3 parçalı tip (kauçuk conta) Dış zarf / piston / conta veya 2 parcalı contasız olarak üretilebilmektedir.
THERMOFORM - Tek Kullanımlık Thermoform Bardak Üretim Hattları
Thermoform Şekillendirme Sistemleri Tek kullanımlık bardak ve tabak üretim makineleri ELVER firmasının sunmuş olduğu Thermoforming sistemler ile tek kullanımlık plastik bardaklar, kase, tabak, ayran bardakları gibi birçok ürün üretme imkanınız bulunmaktadır. Sunumuş olduğumuz makinelerin yüksek kalitesi ve anında müdahale edebilen teknik servis ekibimiz ile hizmetinizdeyiz.
LGE - Plastik Enjeksiyon Makinaları
Full Elektrikli Plastik Enjeksiyon Makinesi 30 Ton ila 550 Ton Kapama Kuvvetine kadar. Hidrolik Plastik Enjeksiyon Makineleri 30 Ton ila 4.500 Ton Kapama Kuvvetine kadar. Servo Motorlu Plastik Enjeksiyon Makineleri 68 Ton ila 420Ton Kapama Kuvvetine kadar.

FİRMA HİZMETLERİ

Plastik Enjeksiyon Makinesi Enerji Tasarruf Sistemleri
Plastik Enjeksiyon makinesi elektrik tasarruf cihazı Plastik Enjeksiyon makinelerinde yüksek elektrik maliyetlerine son veren enerji tasarrufu sistemi tüm müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.Birçok değişik marka plastik enjeksiyon makinelerinde yapılan çalışmalarda çok yüksek tasarruflar elde edilmiştir. Plastik enjeksiyon makinelerinde en çok akımın harcandığı noktalar - Mengene kitleme - Ütüleme - Mal Alma - Soğuma bekleme zamanı Artık BU ENERJI TÜKETİMİNE SON DIYORUZ.   devamı...

FİRMA HABERLERİ

Tüyap Beylikdüzü İstanbul Fuar 2013
5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü İstanbul Fuar alanında düzenlenecek olan 23. Uluslar arası Plastik Endüstrisi Fuarına firmamız, siz değerli müşterilerimize ve Dünya Plastik Sanayisinde ulaşılan en son teknolojik gelişmeleri sunmak üzere iştirak edecektir.  devamı...