Elver Dış Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Teknolojiyi yakından takip eden ELVER Makine Sanayi yapmış olduğu işbirlikleri ile hizmet kalitesini Türkiye de kanıtladığı gibi yurt dışında da ülkemizi gurur duyulacak şekilde temsil etmektedir.
Plastik Makine pazarda ilk sıralarda yer almayı hedefleyen ELVER Şirketi, gerek deneyim ve bilgi birikimlerini Müşterilerine taşıyarak sektörün ihtiyaçlarına yanıt veren tasarım ve üretim çalışmaları ile gerek, toplam kalite yönetimine olan inancı ile koşulsuz müşteri memnuniyetini ve müşteri bağlılığını yıllardır ödün vermeden şirket ilkesi olarak sürdürmektedir. Bunun sonucu olarak piyasada hakkı olan yere adım, adım yaklaşmaktadır. Teknolojiyi ve müşteri taleplerini yakından takip eden ELVER Şirketi yapmış olduğu yedek parça üretimi ve temsilcilikleri ile ürün kalitesini Türkiye de çok iyi kanıtladığı gibi, Yurt dışında da ülkemizin gurur duyacak bir şekilde temsil etmektedir.

Misyonumuz:

Dünyanın çeşitli bölgelerinde yapmış olduğumuz ortaklıklar, konusunda uzman çalışma arkadaşlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre teknoloji çağının gerekliliklerine haiz kaliteli, hızlı, ekonomik ve sorunsuz çözümler sunmak.

Temel ilkemiz: Zarar et ama Müşteriyi Mağdur etme.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi