Arısan Metal Ticaret Nakliyat Ve İnşaat Ltd.şti. Hizmetleri

Elektronık Cevre Guvenlık Sistemleri

RBTEC Dış güvenliğin sağlanması amacıyla izinsiz ve kontrolsüz girişlere karşı kullanılmaktadır.
RBTEC Çevre güvenlik sistemleri gece gündüz her türlü hava koşullarında yüksek duyarlılıklarıyla tehlikeyi anında tespit eder ve kontrol odasına bildirir varsa kamera sistemiyle kayıt altına alır, ışık ve siren gibi ilave donanımları devreye girmesini sağlar.
Çevresinde çit veya duvarı olan ve kendisine güvenilir ve yanlış alarmı olmayan güvenlik sistemi seçmek isteyen işletmeler için ZIRHLI KABLO sitemi en hızlı, güvenilir ve ekonomik çözümdür.
ZIRHLI KABLO (IRONCLAD) Sensör kablosu her türlü çit ve parmaklığa, kiremit, çatı, ve duvara, güneş enerjisi panellerine monte edilebilir.
Ticari ve endüstriyel alanlar. Araba, Tekne veya Ekipman depolama alanları, Güneş ve Rüzgar çiftlikleri, Su, Elektrik santralleri. Depolama tesisleri. Radyo, Hücresel, Haberleşme antenleri.
SL-3
Kesme, tırmanma veya üç eksen etrafında 360 derecede çiti kaldırma, temas ve müdahale sırasında titreşim ve frekansları en doğru şekilde tespit eder. Yüksek güvenlik gerektiren askeri bölgeler, ıslah evleri, gibi geniş arazilere izinsiz girişleri kontrol altına almaktadır. SL-3 elektronik şok titreşim çit sensör kablosu dünyanın en güvenilir, gelişmiş sensör kablolu çevre güvenlik sistemidir.
MICALERT (Mikrofonik Sensör)
MICALERT-303 mikrofonik Kablo Çit temas Sensörü zorla giriş teşebbüsü halinde tipik gürültü modellerinin analizi ile saldırı tespiti yapar. Sistem çite yapılan temas ve geçme hamlesini algılar, hava koşullarının sebep olduğu sinyalleri ise dikkate almaz. Kolayca ferforje parmaklık, çelik panel, metal çit, vb. gibi önleyici engellere monte edilebilir.

MBS-404 Pasif Manyetik Duvar Güvenlik Sistemi:
BS-404 gömülü güvenlik sistemi duvar veya çatı üstlerinde her türlü davetsiz misafir algılamak ve bulmak için tasarlanmış gizli duvar saldırı tespit sensörüdür. Sistem sınırı geçildiğinde ferro-manyetik cisim taşıyan kişiyi saldırgan olarak algılar.
MBS-405 Pasif Manyetik Gizli, Gömülü Saldırı Tespit Güvenlik Sistemi:
MBS-405 gömülü ve gizli saldırı algılama sensörü, asfalt, beton yol, tarla ve toprak zemin altı, ağaç, su ve buz gibi yüzeyler altında gömülerek çalışmaktadır. MBS-405 sensörü video gözetim sistemleri ile tam uyumlu entegre edilebilir.
• Hava koşullarına, durağan ve akarsu koşullarına, tabiatta bulunan hayvanlardan etkilenmez.
• Sadece sistem üzerinde hareket eden metal nesneleri algılar.
• Tamamen Pasif durumdadır, Anten ve Elektromanyetik teknoloji ile tespit edilemez.
VIDALERT (Alarm Kontrol Yazılım ve Panosu)
RBtec tarafından geliştirilen isteğe göre düzenlenebilir kullanımı basit kontrol ve takip yazılımıdır. Maksimum koruma sağlar ve.
RBTEC Çevre güvenlik ve alarm sistemleri sizin belirlediğiniz alanları korumak ve takip etmek için güvenilir ideal bir çözümdür. Bunlar arasında;
1. Ticari ve Endüstriyel alanlar.
2. Tır parkı, araç, tekne veya ekipman depoları, çiftlikler.
3. Hayvan yetiştirme çiftlikleri.
4. Devlet ve askeri sınırlar, petrol boru hatları.
5. Sivil ve askeri hava limanları.
6. Petrol ve gaz boru hatları.
7. Rezidanslar, özel yerleşim alanları ve müstakil bahçeli konut, site ve yazlıklar.
8. Hücresel, Haberleşme antenleri, radyo vericileri, radar istasyonları, vb.
9. Marinet, liman ve su geçişleri.
10. Hayvan yetiştirme çiftlikleri.
11. Devlet ve askeri sınırlar, petrol boru hatları.
12. Sivil ve askeri hava limanları.


DENEYİM VE UZMANLIK
RBTEC 1986 yılında uzun yıllar yüksek ve orta riskli çevre güvenlik proje ve sistemlerinde düşük riskten yüksek riske kadar her
türlü çevre güvenliği konusunda proje uygulama ve saha deneyimleri olan uzaman kişilerce kurulmuştur. Bugün, RBTEC kaliteli
açık çevre güvenlik sistemlerinin tasarım, geliştirme ve üre-timinde uzmanlaşmış lider bir teknoloji şirketidir. Çevre saldırı tespit
sistemi performansının gerektirdiği uygun, güvenilir, etkin ve ekonomik çözümler sunar.
RBTEC ürünleri ISO9001 ve diğer Kuzey Amerika güvenlik standartlar dahil olmak üzere uluslararası sivil ve askeri standartları
karşılayan ve hatta aşan bir şekilde sıkı kalite kontrol uygulamaları altında üretil-mektedir.
RBTEC dünya çapında pek çok ülkede 2000'den fazla güvenlik güvenlik sistemleri kurmuştur.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi