Ekonomi Haberleri

16 Temmuz 2024 Salı

Ekonomi Haberleri RSS

Toplam kırmızı et üretimi I.Çeyrek döneminde 210 475 ton olarak tahmin edildi

Toplam kırmızı et üretimi, kurban bayramının gerçekleştiği bir önceki döneme göre %47,7 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %13,8 oranında arttı.

Sığır eti üretimi 184 511 ton olarak tahmin edildi

Sığır eti üretimi, kurban bayramının gerçekleştiği bir önceki döneme göre %47,7 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %12,6 oranında arttı.

Koyun eti üretimi 18 090 ton olarak tahmin edildi

Koyun eti üretimi, kurban bayramının gerçekleştiği bir önceki döneme göre %50,5 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %4,1 oranında arttı.


Kaynak; TÜİK



Haber Tarihi : TSİ 12.05.2015 11:48:23