Ekonomi Haberleri

3 Mayıs 2024 Cuma

Ekonomi Haberleri RSS

Toplam kırmızı et üretimi IV.Çeyrek döneminde 402 335 ton olarak tahmin edildi

Toplam kırmızı et üretimi Kurban Bayramı'nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %98,7 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,3 oranında arttı.
 
Sığır eti üretimi 352 886 ton olarak tahmin edildi

Sığır eti üretimi Kurban Bayramı'nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %101,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,2 oranında arttı.
 
Koyun eti üretimi 36 525 ton olarak tahmin edildi

Koyun eti üretimi Kurban Bayramı'nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %68,9 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,4 oranında arttı.

Kırmızı et üretim miktarı, 2013 – 2014


Kaynak; TÜİK
Haber Tarihi : TSİ 18.02.2015 12:46:35