Önallar Mutfak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakkında

MİSYONUMUZ
Hayatı Her Alanıyla Bir Bütün Kabul Ediyoruz. Bu Canlı Bütünün Derinlemesine ve Genişlemesine Zenginleşmesi İçin Sosyal, Kültürel, Fikri, Siyasi, Ekonomik Her Alanda Artı Değerler Meydana Getirmek Gerekmektedir. Önallar Olarak Ekonomik Alanda Mutfak ve Mobilya Sektöründe Farklı Ve Doğru Artı Değer Meydana Getirmek Suretiyle Hayatın Zenginleşmesine Katkıda Bulunabilmektir.

VİZYONUMUZ
Üretimdeki Beş Unsurdan ( Müteşebbis, Emek, Sermaye, Toprak, Bilgi ) Çağımızda Bilgi Unsurun En Öneli Unsur Olduğunun Farkındayız. Biliyoruz ki Dünya Çok Hızlı Gelişiyor Ve Hızlı Gelişme Belli Bir Marjdan Sonra Nitelik Değişimini Getiriyor. "Önümüzdeki 10 Yıl İş Hayatı Geçmiş 50 Yılda Gösterdiği Değişimden Daha Fazla Değişim Gösterecektir. Bu Gelişme Ve Değişin Ancak Bilgi İle Takip Edilebilecek Ve Uyum Sağlana Bilecek. Aksi Taktirde İşletmeler Tarihin Dışında Kalacaklar. Bu Bakımdan İçinde Bulunduğumuz Süreç Hızlı Hareket Etmeyi Gerektiriyor. Hızlı Hareket Edemeyen Büyük Yapıların Tarih Dışı Kaldıklarını Veya Hızlı Hareket Eden Küçük Balıklar Tarafından Yutulduklarını Göreceğiz. Bir İşletmenin Dramı Büyüme Trendinde Uyguladığı Kuralları, Değişen Şartlarda Halen Uygulanmasında Israr Etmesidir. Bu Israr O İşletmeyi Mutlaka Geçmişte Bırakacaktır. Bu Durumda Hatıraların, Hayallerin Ve Beklentilerin Kaybolup Gitmesini O İşletmeyle İrtibatlı Herkes Yaşayacaktır. Bütün Bu Bağlamda Vizyonumuz Bilgi Temelli Gelecekte Varolabilecek Bir İşletmeciliktir.

HEDEFİMİZ
Mutfak ve Mobilya Sektöründe Sakarya İlinde Talebin Büyük Bir Kısmına Hizmet Verebilecek Bir İşletmecilik Ortaya Koyabilmektir.