Nanokap Yüzey Kaplama Teknoloji Metal Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hakkında

HAKKIMIZDA

NANOKAP, günümüzün en gelişmiş teknolojisi ve sanayideki tecrübesini birleştirerek müşterilerine uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti üretmek amacıyla 2007 yılında Sakarya'da kurulmuştur.
Firma faaliyetlerini, yüzey kaplama ve teknolojileri alanında sürdürmektedir. Özellikle endüstride; sıcak daldırma yöntemiyle galvanizleme imkânı olmayan büyük ebatlı parçaların, korozyondan korunmalarına yönelik uyguladığı ileri teknoloji kaplama teknikleri ile sanayicilere çözüm üretmektedir.
NANOKAP Firması, korozyon önleme alanında ileri teknolojileri kullanarak, başta Savunma sanayi olmak üzere, Enerji, Gemi-inşa, Makine ve Metal sektörlerine, korozyon ve aşınmayı önlemeye yönelik püskürtme kaplama makinesi “Ark Sprey Kaplama Cihazı “ üretimi ve satışını yapmaktadır.
Galvanizli sacdan üretim yapan boru ve profil firmaları için geliştirdiği püskürtme galvaniz cihazları “Ark SPREY” 300A EM-U ile sektörde aranan öncü firma olmuştur.
Galvanizli boru üretimi sırasında, kaynak bölgelerinin kaynaktan dolayı zarar görmesi ile boru ve profillerin raf ömründe azalma, görüntüsünde de bozulmalar olmaktadır.
NANOKAP, geliştirdiği sistemle, dikiş kaynak bölgelerine Püskürtme Çinko (Püskürtme Galvaniz) kaplama Ark Sprey Cihazı 300A EM-U ile çözüm üretmektedir. Cihazların performansı ve verimliliğinin yüksek olmasının yansıra, düşük çinko sarfiyatı ve kullanım kolaylığı ile avantaj oluşturmaktadır. Nanokap cihazlarda sunduğu teknik servis ile müşterilerinin sürekli yanındadır.
NANOKAP tüm sanayicilere katkı sağlayarak, hedefleri doğrultusunda hizmet sunmanın mutluluğu ile çalışmalarını sürdürmektedir.