Batı Gsm Dış Ticaret Limited Şirketi Hakkında

2001 yılında kurulan BATI GSM, bu yıl 8. hizmet yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Türkiye'de cep telefonu aksesuarları sektöründe hizmet veren, sektöründe üretim, parekende ve toptan satış yapmış kısacası 8 yıldır sektörün her aşamasını yaşamış ve bunu tecrübeye dönüştürmeyi bilmiş aranan bi firma konumuna gelmiştir.Kurulduğu günden bu yana müşterilerine doğru ve kaliteli hizmet sunmak için odaklanan Batıgsm altyapısını bu doğrultuda geliştirmekte ve personelini bu yönde eğitmektedir.

Müşterilerine dürüst davranmanın ve kaliteli ürün sunmanın yıllar boyu sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğunun bilinciyle, ihtiyaçlara uygun kaliteli ürünleri en uygun fiyata satmayı hedeflemektedir. Cep telefonu aksesuarları ve teknik malzeme konusunda zengin ürün çeşitliliğine sahiptir. 8 yılı aşkın süredir, değişmeyen hizmet, kalite anlayışı ve kullanıcı odaklı yaklaşımıyla Türkiye pazarına hizmet vermektedir.

Servis sorumlularımız Türkiye genelindeki Bayilerimizi sürekli ziyaret ederek,ürünlerimiz hakkında bilgilendirmekte ve aktif pazarlama yapmaktadır. Bayiler vasıtası ile kullanıcılar ile buluşan aksesuarların, satış sonrası servis hizmetleri ve garantisi firmamız tarafından verilmektedir. Kuruluşundan buyana müşteri memnuniyetini, dünya görüşü ve ticari prensipleri gereği en ön planda tutmuş firmamız, müşterileri ile birlikte daha iyi hizmet kalitesini yakalamak için çalışmalarını hızla devam ettirecektir

Sizlere şunları taahhüd ediyoruz:

Daima güvenebileceğiniz bir ortam, Kendi işyeriniz gibi hissedeceğiniz bir alışveriş merkezi, Kalitesinden emin olacağınız ürünler, Kaliteye en uygun fiyatlar, Cazip ödeme koşulları.. Sizlere verdiğimiz hizmeti ve güvenceyi görmeniz için firmamıza davet ediyoruz.

BATI GSM'in satışını yapmakta olduğu ürün grupları ;

Cep telefonu şarj cihazları, Cep telefonu bataryaları ,Cep telefonu kılıfları, Cep telefonu kulaklıkları, Cep telefonu kapakları, Cep telefonu tamir cihazları, Cep telefonu bluetooth cihazları, Cep telefonu hafıza kartları, Cep telefonu data kabloları, Cep telefonları için araç kitleri, Bilgisayar malzemeleri, Cep telefonu iç aksamı ve entegreleri



Cep Telefonu & Bilgisayar Aksesuarları Toptan Satışı
Cep Telefonu & Bilgisayar Teknik ve Bakım Servisi


(264)281 62 87 - Teknik Destek Hattı
(264)281 62 88 - Fax

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi