Arif Oğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Firmamız 2004 yılında inşaat başta olmak üzere Özel güvenlik alanında da hizmet vermek amacıyla kurucu ortaklar Ahmet BAYRAK (İnşaat Yüksek Mühendisi),Baki BAYRAK ,Yusuf Ercan YILDIRIM (Makina Mühendisi) ve Engin ASLAN tarafından kuruldu.

2005 yılında Sakarya Türk Telekom'a ait Kırkpınar ve Söğütlü'deki prefabrik santral binalarının inşaatını yaptı

2006-2008 yılları arasında Uzuntarla/KOCAELİ'inde yapılan S.S.Uzuntarla Konut Yapı Kooperatifine ait 59 adet villa inşaa etti. Bu dönemde Sakarya Üniversitesi,ADSU ve İSU ait bir çok yapım ve onarım işinide bitirdi.

2008 yılının Ocak ayında firmamız yasa gereği Özel Güvenlik sektöründen çekilerek ünvanını "ARİF OĞLU İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ" olarak değiştirdi.

AHMET BAYRAK

1978 yılında Eşme(KARTEPE/KOCAELİ)'de doğdu. İlkokula İZMİR/Karaburun
ilköğretim okulunda başladı. Adapazarı Ahmet Akkoç ilk okulunda tamamladı. Liseyi sırasıyla MERSİN/Taşucu, MERSİN/Aydıncık ve Adapazarı Atatürk Liselerinde okudu.

1996 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı. 2000 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

2002 yılında evlendi.2004 yılında Yüksek Lisansa başladı.
2008 yılında "Sapanca Gölü'nün Hidrojeojik, Hidrolojik ve Hidrolik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Su Bütçesinin Tespiti " başlıklı teziyle Yüksek İnşaat Mühendisi Ünvanını aldı.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.