Arma Filtre Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberleri

Hanlı Kavşağı Ağaçlandırma Çalışması Tamamlandı.

Firmamız tarafından çevre tanzimi ve ağaçlandırılması yapılan Hanlı kavşağı çalışmaları tamamlandı.

Hanlı Belediye Başkanı; belde girişinde bulunan 5.000 m2'lik kavşağın tanzimi, ağaçlandırılması ve doğal çimlerle kaplanmasını sağlayan Arma Filtre A.Ş. Genel Müdürü T.Erdal AKIŞ, Genel Müdür Yardımcısı ve firmanın Çevre Yönetim Temsilcisi Muharrem ERASLAN'a; Arma Filtre'nin çevreye olan duyarlılığı ve Beldelerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.

Kavşağın yapılışından sonra Belediye Başkanı ile birlikte kavşağı gezen Arma A.Ş. Genel Müdürü T.Erdal AKIŞ yaptığı konuşmada; "Çevreye hepimiz sahip çıkmalıyız, bu çevre hepimizin. Çevreyi korumak; başta kamu kuruluşları olmak üzere, özel kuruluşların ve bireysel olarak her yurttaşın asli bir görevidir. Gelecek kuşaklara verebileceğimiz en büyük hediye daha yaşanabilir bir çevre olmalıdır." diyerek "Daha güzel bir çevre için hep birlikte el ele" sloganıyla incelemelerini sonlandırdılar.
Haber Tarihi : TSİ 11.11.2009 09:17:10

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi