İHALE DETAYI

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Akyazı Belediyesine ait dükkanın kiralaması ve tarlanın satışı yapılacaktır

İhale Tarihi ve Saati: 18 Aralık 2018 Salı Saat : 09:00

Dosya No: AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İhaleyi Açan : AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İhale Yeri : AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI (SAKARYA)

İçerik :

İlan Metni



İHALE İLANI

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN











































S.

N.


Adresi
Kullanım Amacı

ve Yüzölçümü
Ada/Parsel Kira Süresi Geçiçi Teminat %3 Muhammen Bedel İhaleTarihi

ve Saati
1 Kuzuluk Mahallesi

Yazakisa Caddesi No:1/C
Dükkan

20,00 m²
-- / 1672 3 Yıl 270,00-TL 9.000,00-TL 18.12.2018

09:00
S. N. Mahallesi / Mevkii Kullanım Amacı

ve Yüzölçümü
Ada/Parsel Geçiçi Teminat %3 Muhammen Bedel İhaleTarihi

ve Saati
2 Bedilkadirbey Mahallesi

Camikırı Mevkii
Tarla (Hisse)

(19.435,71 m2)

34.619,86 m2
112 / 111 5.370,00-TL 179.000,00-TL 18.12.2018

09:05



1-İHALE KONUSU: Yukarıda özellikleri, ihale bilgileri belirtilen Mülkiyeti İdaremize ait taşınmazların kiralama ve satış ihalesi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci Maddesine göre Açık Teklif (Açık Arttırma) Usulü ile Akyazı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda,Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda ihale edilerek 1 sıra nolu taşınmazın kiralama, 2 sıra nolu taşınmazın ise satışı yapılacaktır.

2-ŞARTNAME BEDELİ: Kiraya çıkarılan her bir taşınmaz için Şartname Bedeli 100,00- TL ( YÜZ ) , satışa çıkan her bir taşınmaz için Şartname Bedeli 250,00- TL ( İKİYÜZELLİ ) karşılığında mesai saatleri dâhilinde Akyazı Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebilir.Veya ücretsiz olarak görülebilir. Taşınmazların tahmini bedelleri yukarıda belirtilmiş olup muhammen bedel üzerinden %3 geçici teminat alınır.

3-İHALEYE İŞTİRAK ETMEK İSTEYENLERİN: a) Gerçek kişiler için nüfus kaydı ve ikametgâh belgesi (Nüfus Müdürlüğü veya Muhtarlıktan), b) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu, c) İhale şartnamesi alındığını gösteren makbuz, d) Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur yazısı e) Gerçek kişiler için Vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirküsü f) Tüzel kişi olunması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belge, ihaleye katılacaklar için yetki belgesi ve noterden tasdikli imza sirküleri ile birlikte ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

4-Posta ile başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli taahhütlü olarak gönderecekleri ve usulüne uygun olarak hazırlayacakları teklifleri ile birlikte istenilen diğer belgelerin ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Posta da meydana gelen gecikmeler dikkate alınmaz.

5-Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.





Diğer İhaleler

İhale Şehir Tarih