İHALE DETAYI

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Akyazı'da çay bahçesi ihale ile kiraya verilecektir

İhale Tarihi ve Saati: 12 Şubat 2019 Salı Saat : 10:00

Dosya No:

İhaleyi Açan : AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İhale Yeri : AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI (SAKARYA)

İçerik :

İHALE İLANI

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


























S.

N.





Mahallesi /Adresi



Kullanım Amacı

ve Yüzölçümü



Ada/

Parsel



Kira Süresi



Geçiçi

Teminat %3



Muhammen

Bedel



İhale Tarihi

ve Saati



1



Cumhuriyet Mahallesi Ada Caddesi No:360/A Yenicami Çay Bahçesi



Çay Bahçesi

400,00 m²



53 / 4



3 Yıl



2.160,00-TL



72.000,00-TL





12.02.2019

10:00






1-İHALE KONUSU: Yukarıda ihale bilgileri belirtilen Mülkiyeti İdaremize ait taşınmazın kiralama ihalesi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci Maddesine göre Açık Teklif (Açık Arttırma) Usulü ile Akyazı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda ihale edilerek yapılacaktır.

2-ŞARTNAME BEDELİ: Kiraya çıkan taşınmaz için Şartname Bedeli 100,00- TL (YÜZ ) karşılığında mesai saatleri dâhilinde Akyazı Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebilir.Veya ücretsiz olarak görülebilir. Taşımazın tahmini bedeli yukarıda belirtilmiş olup muhammen bedel üzerinden %3 geçici teminat ve %50 oranında 36.000,00 TL (Otuzaltıbin TL) güvence bedeli alınacak.

3-İHALEYE İŞTİRAK ETMEK İSTEYENLERİN: a) Gerçek kişiler için nüfus kaydı ve ikametgâh belgesi (Nüfus Müdürlüğü veya Muhtarlıktan), b) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu, c) İhale şartnamesi alındığını gösteren makbuz, d) Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur yazısı e) Gerçek kişiler için Vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirküsü f) Tüzel kişi olunması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belge, ihaleye katılacaklar için yetki belgesi ve noterden tasdikli imza sirküleri ile birlikte ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir. g)Taşınmaza başvuruda bulunan isteklilerden iyi hal kağıdı (adli sicil kaydı) istenecektir, h) İhaleye katılacak isteklilerden muhammen bedelin % 50 oranında güvence bedeli 36.000,00 TL (Otuzaltıbin TL) teminat alınacaktır.

4-Posta ile başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli taahhütlü olarak gönderecekleri ve usulüne uygun olarak hazırlayacakları teklifleri ile birlikte istenilen diğer belgelerin ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Posta da Meydana gelen gecikmeler dikkate alınmaz.

5-Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.