Uzman Laundry Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hizmetleri

Sakarya Endüstriyel Çamaşır Yıkamada Teknolojik Çözümler

Toplanma ve Taşınma
Alanında uzman ve eğitilmiş personelimiz ile çamaşırlarınız belirteceğiniz noktadan, belirleyeceğiniz zamanda bu işe uygun aracımızla teslim alınır.

Ayrıştırma
Söz konusu hijyen olduğunda beklentilerinizi bir adım daha ileriye taşıyoruz. Çamaşır ayrımı yapılarak, sağlığa zararsız en güçlü sterilizasyon çözümleri, %100 hijyenik ürünleriniz ile içiniz hep rahat olacak.

Yıkama
Cinsine göre ayrılmış çamaşırlar ayrı ayrı makinelere alınıp, otomatik dozajlama makinesiyle uygun kimyasallarla yüksek teknolojiye sahip makineler sayesinde tekstil ömrü uzatılarak yıkama yapılır.
Her bir müşterinin çamaşırı diğerinden bağımsız yıkanır

Ütüleme
Uygun koşullarda yıkanan ve kurutulan hastane tekstilleri silindir ütülerde ve el ütülerinde ütülenir, otomatik katlama makinesiyle katlanır.

Paketleme
Katlama makinasında katlanan tekstiller poşetlenmek üzere terazili RFID istasyonuna gelir. Burada sayımı, tartımı ve ölçümleri tamamlandıktan sonra poşetlenme işlemine başlanır.

Depolama
Tesis içindeki temiz çamaşır depolama alanında her bir müşteri için ayrı ayrı depolama yapılmaktadır. Bu depolama alanına paketler RFID ile kodlanarak geldiği için hiçbir müşterinin paketi diğeri ile karışmadan depolanır.

Teslim
Alanında uzman ve eğitilmiş personelimiz ile çamaşırlarınız bu işe uygun aracımızla istediğiniz noktaya, dilediğiniz saat ve şekilde teslim edilir.

Tekstillerinizin teslim alındığı andan itibaren tekrar kurumunuza teslim edilene kadar tüm hareketleri web sayfasından online takip edilmektedir.