FUAR DETAYI

Sial Paris 2016- Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı

Başlangıç/Bitiş Tarihi : 16.10.2016 - 20.10.2016

Konu : Sial Paris 2016 Paris, Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı.Dünya gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan, 100 ülkeden 150,258 ziyaretçi girişinin gerçekleştiği ve 5890 uluslararası firmanın katılımcı olarak temsil edildiği Sial Paris fuarı, 16-20 Ekim 2016 tarihleri arasında Fransa'nın Paris kentinde düzenlenecektir.%84 uluslararası katılımcı ve ziyaretçi oranına ulaşmış olan etkinlik, küresel gıda endüstrisinin 1 numaralı fuarıdır. Birçok yeni ürün ve teknoloji Sial Paris 2014'de görücüye çıkacaktır. 4 gün süresince bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, bakliyat, baharat, yöresel ürünler, meyvesuyu ve meyvesuyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün sergilenecektir.Fuar MerkeziParis Nord Villepinte Parc d`Expositions Kuruluş Yılı1985Düzenlenme Perioduİki Yılda BirTarih16.10.2016 - 20.10.2016Organizatör
COMEXPOSIUM
Immeuble le Wilson
70 Avenue de Général-de-Gaulle
92058 Paris-La Défence
France
Tel: +33 1 7677-1111
Fax: +33 1 7677-1212
[email protected]
www.comexposium.comSektörGıda ÜrünleriAna Ürün Grupları
Süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, doğal ve organik ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ürünleri, dondurulmuş deniz ürünleri, bitkisel yağlar, zeytin, unlu gıdalar ve makarnalar, reçel, bal, pekmez & helva ürünleri, bakliyat, baharat, kuruyemişler, soslar, bebe gıdaları, yaş meyve, sebze, diğer gıda ürünleri, bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, bakliyat, baharat, yöresel ürünler, meyvesuyu ve meyvesuyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar, bebek mamaları, gıda üretim ekipmanları ve malzemeleri.
Açılış-Kapanış Saatleri
Ana görevi tarımsal ham maddeyi işleyerek yüksek kalitede, sağlıklı gıda ve içecek ürünleri haline getirmektir olan gıda sektörü, Cumhuriyet'in ilk yıllarından itibaren en hızlı gelişen sektörlerden biri olmuştur. İlerleyen dönemde devlet, gıda sektöründe büyük ölçekli işletmeler kurmuş ve bunlara yoğun olarak yatırım yapmıştır. Bu işletmeler, KİT'ler (Kamu İktisadî Teşebbüsü) şeker, çay, tütün, alkollü içecekler, et ve süt ürünleri üretimi alanlarında faaliyet göstermişlerdir. Söz konusu dönemde artan kamu yatırımlarına ve büyük devlet işletmelerinin varlığına karşın, gıda sektöründe küçük ölçekli ve bağımsız üretici birimleri de varlığını sürdürmüştür.

Yer : Paris Nord Villepinte Parc d`Exposition (Paris/Fransa)

Düzenleyen Firma : COMEXPOSIUM

Diğer Yurtdışı Fuarlar

Fuar Etkinliği Ülke Tarih Aralığı