Arge İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Hakkında

Arge İnşaat Ltd. Şti. 2000 yılının Haziran ayında kurulmuştur.

Isı-Su-Ses-Yangın yalıtımı ve Yapı Kimyasalları malzemelerinin tanıtımı, satış ve uygulaması konusunda faaliyet göstermektedir.

Arge İnşaat Ltd. Şti. gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında yapılan eğitim programları, seminer ve fuarlara katılarak kendini sürekli geliştirmeyi, eğitimli, iyi yetişmiş, satış ve uygulama kadrosuna sahip olmayı, doğru teşhis, doğru malzeme ve doğru uygulama ilkesine göre hareket ederek, müşteri, memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendine amaç edinmiştir.


Arge İnşaat Ltd. Şti.' de yalıtım dünyasının önde gelen üreticilerinden, Sika, Ode, Capatect ve Cepax' ın bayilikleri vardır. Firmamızda bu bayilikler çerçevesinde perakende satış, proje ve uygulama hizmetleri vermektedir.

Firmamız hitap ettiği kesim; son kullanıcıdan ( inşaat sahipleri ) mühendislik ve mimarlık bürolarına, taahhüt firmalarından alt bayilere kadar geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.

Arge İnşaat Ltd. Şti. kurulduğu günden bu yana olduğu gibi, bundan sonrada dürüstlük, güvenilirlik, kalite ve insana saygı ilkesiyle hareket ederek sektöründe örnek olmaya devam edecektir.
Vizyonumuz

Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturarak, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, sektörümüze öncülük etmektir.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi