Adapazarı Taşımacılık Kargo Ve Dağıtım Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Firmamız 1999 yılı Gölcük-Adapazarı depremi sonrası üç firmanın (Huzur Ambarı, Adapazarı Ekspres ve Yeni adapazarı ambarı) birleşmesi sonucu oluşmuştur.
Firmamız Yurt genelinde, ağırlıklı olarak Marmara bölgesinde taşımacılık hizmeti yapmaktadır. Şirketimize ait araç filomuz ile neredeyse kargo firmalarıyla yarışan ve onlardan çok daha ucuz hizmet sunmaktayız.
Nakliyecilik sektöründe, uzun yılların bize sağlamış olduğu tecrübe ve bilgi birikimimiz ile siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve en güvenilir hizmeti vermek en büyük hedefimizdir.
Amacımız, mutlak müşteri memnuniyetini gözönünde bulundurarak Sektör içerisinde iyi bir yer edinebilmek için; titiz ve disiplinli çalışmayı öne çıkartabilmektir. Özellikle günümüzde ekonomik alanlarda meydana gelen daralmalar ve yoğun rekabet ortamında maliyetlerin son derece önem kazandığının bilincindeyiz.
Taşımacılık Hizmet sektörü alanında faaliyet gösteren şirketimiz, bu maksatla uygun fiyat, sistemli çalışma, güvenilir ve hızlı taşımayı ilke edinmiş olup, ilkelerinden hiçbir zaman ödün vermemek için çok çalışacaktır.