Atılgan Kapı Pencere Aksesuar Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Hakkında

1998 Yılında Recep ve Hakkı Aydın ortaklığıyla kurulan Atılgan Plastik, Adapazarı merkezde 10 yıldan beri Roto-Frank'ın bayiliğini sürdürüyor. Sakarya merkezli bütün ülkede yerli ve ithal plastik doğrama aksesuarları pazarlayan firma, Roto Frank'ı bölgede en iyi şekilde temsil ediyor.

Yenilikleri sürekli takip ederek, en kısa zamanda ve en hesaplı şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Atılgan denildiğinde akla, en kaliteliyi en hızlı ve en uygun fiyatla sunan firma geliyor. verdiğimiz emeklerin karşılığını bu şekilde aldığımızı düşünüyoruz.

ROTO şirketinin 60 yılı aşan tarihi, şirket kurucusu ve başarının öncüsü Wilhelm Frank ile ayrılmaz biçimde bütünleşmektedir. "Yaratıcılığımız sermayemizdir" parolasına sadık kalarak her zaman gelişmelerin bir adım ilersinde bulunduk.

Dünyanın her yerinde kapı ve pencere teknolojisinde en yüksek itibarı gören bir kuruluş olarak gelecekte de bu çizgiden ayrılmayacağız. İtibar sorumluluğu getirir; ROTO markasını taşıyan ürünler bu itibarın birer kefilidirler.

Yılların tecrübesiyle gelen kalite. Dünyanın her bölgesinde ROTO müşterileri yüksek standardımızdan ödün vermemekle doğru yolda ilerlediğimizi kanıtlamaktadır. Müşteri memnuniyeti açık hedefimizdir. Çünkü bizim için en iyi tanıtım, müşterilerimizin ürünlerimizi hiçbir tereddüde kapılmadan tavsiye etmeleridir.

Ürünlerimizle daha yakından tanışabilmeniz için bize yazın. Ürünlerimizle ilgili düşüncelerinizi almak bizi memnun edecektir. İhtiyaç duyduğunuz çözümleri üretmek için gelecekte de tüm gayretimizi göstereceğiz.