Sakarya Turizm Ve Seyahat Ltd.şti. Hakkında

SAKARYA TURİZM , 1981 yılından beri onbinlerce kişiye ve birçok firmaya kesintisiz hizmetini sunmaktadır.
Sakarya Turizm , A grubu seyahat acentası olup, TÜRSAB üyesidir. Adapazarın'daki merkezi dışında, İstanbulda şubesi bulunmaktadır.
Sakarya Tur Merkez uzun çarşı ve istanbul i şubesinde IATA ve THY, Pegasus, Onur Air, satış acentalığı da yapmaktadır.THY nin GSA(genel satış acentası) olması nedeniyle diğer acentalardan alamıyacağınız birçok hizmeti verebilme yetkisine sahiptir.
Sakarya Tur, oluşturduğu yurtiçi ve yurtdışı turların ve özel anlaşmalar yaptığı tesislerin, satışını sağlamak amacıyla satış ağı oluşturmaktadır.
Yurtiçi tur ve yurtdışı otel rezervasyonlarınız, kongre, seminer, bayii toplantılarınız, fuar organizasyonlarınız, uçak bileti ihtiyaçlarınız, araç kiralama talepleriniz, ulaştırma ve tansfer istekleriniz, Sakarya Tur'un deneyimli personeliyle size sunulmaktadır.
Daima kaliteli hizmet vermeyi ve hizmet kalitesini sürekli arttırmayı hedefleyen acentalarımız, sizinle daha yakın ve daha sıcak irtibat sağlamak amacıyla, yeni bir hizmet olarak 2003 yılından beri www.sakaryaturizm.com İnternet adresiyle online rezervasyonlar gerçekleştirmektedir.

VİZYONUMUZ
Konaklama, araç kiralama faaliyetlerimizde hizmet kalitemizi bozmadan lider konuma gelebilmek, yurtdışında acentalıklar kurarak incoming, incentive ve kongre organizasyon faaliyetlerini geliştirmek, ulaştırma deparmanındaki verilen hizmet şeklini yurt sathına yayarak buradaki lider durumdaki iş hacmimizi büyütmek, uçak bileti satışlarında yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı kurumsal şirketlere daha çok hizmet verebilmek.

MİSYONUMUZ
Türk Turizmine ve Türkiye'ye kazandırdığı ve kazandıracağı dövizlerle ekonomiye katkıda bulunmak. Yüksek araç alımlarıyla ve verilen tüm hizmetlerle ülkeye katma değer kazandırmak, hizmet sektöründe büyük istihdam yaratmak ve tüm bu faaliyetler karşılığı büyük karlılık elde ederek şirketin büyümesini sağlamak.