Karasu Mermer İnşaat Malzemeleri Emlak Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Ticari faaliyetlerimizi 3 ana başlıkta toplayabiliriz:

İNŞAAT

İnşaatlarınızın iç ve dış döşeme ve kaplamaları, merdiven basamakları, denizlik ve küpeşteleri, mutfak ve banyo tezgahlarınızı granit, çimstone, mermer ve traverten çeşitlerimiz ve tecrübeli ustalarımızla beraber söz verdiğimiz zamanda, söz verdiğimiz kalitede teslim ediyoruz. Biliyoruz ki "biz, inşaata atılan ilk adımız"


TOPTAN SATIŞ

Sektörde faaliyet gösteren tüm mermer ve granit atölyelerine zengin çeşitlerimiz ve ödeme alternatiflerimizle hizmet veriyoruz.


MUTFAK TEZGAHI

Hiç şüphesiz mutfak mobilyasını tamamlayan en önemli unsur Mutfak Tezgahıdır. Tezgah için seçilen taşın sağlamlığı ve montaj kalitesi kadar, estetik olarak mobilyaya uyması da çok önemlidir.

KARASU MERMER olarak, tezgah için kullanacağımız taşı büyük bir titizlikle seçip montajını yapıyoruz.

Türkiyede sadece Karasu Mermer tarafından kullanılan similasyon programı sayesinde müşterilerimizin mobilyalarına en uygun düşündükleri taşı bilgisayar ortamında kendilerine sunuyoruz. Böylece müşterilerimiz estetik olarak mutfaklarına yakışacak taşı hayal etmek yerine görme şansını yakalıyorlar. Bu sayede montajdan sonra yaşanılabilecek olası hayal kırıklıklarının da önüne geçmiş oluyoruz.