Teknoliva Bilişim Sistemleri Limited Şirketi Sakarya Şubesi Hakkında

Teknolive Kuruluşu itibariyle ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlara karşın bugüne kadar, hedeflerine uygun faaliyetlerde bulunmuş, gerçekleştirmiş olduğu başarılı projeler ile gerek müşteri, gerekse ürün sağlayıcılar nezdinde de güven platformuna oturmuş, profesyonelliğini hizmet öncelikli iş anlayışına entegre etmiştir. Ardından 2013 Yılında bugünkü ünvanını almıştır.
İşletme, Zincir Mağazacılık kavramına yatkın yazılım çözümlerinin Satış Noktası Terminalleri ile adaptasyonunu geliştirerek bu ürünün sektörel satılabilirliğini ve faydasını artırmıştır.

Yine kuruluşu ile birlikte, İlgili İthalatçı firmaların ithalatını gerçekleştirdiği elektronik terazi sistemlerinin satış ve desteğini sağlamaya başlamıştır.

Kurumsal Kaynak Planlaması ve Perakendecilik sektörüne en uygun yazılımlardan biri olan Mikro Yazılımevi ürünlerinin pazarlanması amacıyla, Mikro Yazılımevi ile Çözüm Ortaklığı anlaşması yapılmıştır. Bugüne kadar gerçekleştirilen projelerin %100'ünde Mikro Yazılımevi ürünleri kullanılmış ve Mikro Yazılımevi tarafından 2006-2007 Yılları En Başarılı Çözüm Ortağı Ödülüne 2008 Yılı Mayıs ayında layık görülmüştür.

Teknoliva Yazılım departmanı oluşturarak; Mobil Uygulamalar, Sahada Satış Uygulamaları (Araçta Muhasebe) Satış Noktası Yönetimi Yazılımları, Kiosk Uygulamaları yazılımları, POS Arabirim yazılımları, mağazacılık uygulamaları, Web Uygulamaları, CRM Yazılımları ve Raporlama yazılımları geliştirmektedir.

Teknoliva AR-GE faaliyetlerini Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri bünyesinde yer alan Sakarya Teknokent de sürdürmektedir.