Erves İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Hakkında

HAKKIMIZDA

2012 yılından bu yana ağırlıklı olarak müstakil konut projelerinin inşaatı ve geliştirilmesi faaliyetlerine odaklanmış ve Sakarya gayrimenkul sektörünün özel bir şirketi olma yolunda emin ve güvenilir adımlarla yürümektedir.

Doğayla uyumlu, nitelikli yaşam alanları ve iş dünyasına artı değer katacak ticari gayrimenkul projeleri geliştirme vizyonu ile Sakarya'nın kentsel dönüşüm sürecine katkıda bulunan Erves İnşaat, Serdivan ve Adapazarı'nda farklı farklı butik konut projeleri tamamlamıştır.

Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefleyen Erves İnşaat, aileden gelen uzmanlığını geleceğe taşımaya devam ediyor.

VİZYONUMUZ

Şehrimiz ve yakın coğrafyası için örnek iş ve yaşam alanları üreten ve bu özelliği ile gerek Sakarya'da gerekse ülkemizde tercih edilen bir kurum olmaktır.

İnşaat sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları yüksek örnek bir firma olmaktır.

MİSYONUMUZ

Dünya standartlarında gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılar üretmektir. Örnek projeler üreterek toplumsal yaşama katkıda bulunan, şehrimiz inşaat sektöründe önder bir yapı firması olmaktır. Tecrübeli ve eğitimli personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü, yarattığı müşteri memnuniyeti ile örnek bir kurum olmaktır.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi