Ortakfikir Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Ortakfikir, 2002 yılında hizmet sektörüne giren ve bu alanda amacı çağı yakalamak olan kişi ve kurumlara hizmet etmeyi kendine görev edinen bir firmadır.

Müşteri memnuniyetini ve beraber çalışılan kurumların menfaatlerini ön planda tutmak firmamızın hizmet anlayışını özetleyen en basit ifadelerdir. Sistemli ve koordineli çalışarak hizmet alanımızın giderek genişlemesi kendimize olan güveni daha da arttırarak geleceğe damgamızı vuracağımız gibi iddialı bir cümleyi kullanmakta sakınca görmüyoruz.

Amacımız, Multimedya Reklam Teknolojilerini firmalara en uygun şekilde adapte ederek artı bir değer sağlayarak, tasarım çözümlerimiz ve diğer hizmetlerimiz ile Türkiye'de güvenilir ve kalıcı bir firma olmaktır.

Ayrıca bu sektörde güvenilir ve saygın bir izlenime sahip olmak temel hedeflerimizden sadece bir tanesidir.

---

Hizmetlerimizi ana üç kategorilerde toplayacak olursak;

TASARIM
Reklam danışmanlığı, Logotype, Kurum Kimliği ve Marka Üretme,
Basılı Malzeme, Şirket Profili, Kutu-Ambalaj ve Dökümanlar, Afiş, Poster ve ilanları...

INTERAKTIF
3D Görselleştirme, Grafik Canlandırma, Animasyon, Multimedya-CDRom, Firma Tanıtım CD'leri, Standart CD, Mini CD ve Kartvizit CD, CD çoğaltımı, Yüzey Baskısı...

WEB
Web sitesi tasarımı, windows-linux hosting, com, com.tr, net, org alan adları tescili, online satış sitesi kurulumu, Google adwords reklam programı...

---

REKLAM TASARIMI
Dergi ve süreli yayınlar için, reklam verecek firmanın talebi doğrultusunda, firmanın marka ve ürün konseptine uygun reklam tasarımı yaparak, firmanın onayını alıp, film çıkışı yada CD ortamında reklamı yayınlayacak firmaya sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.

TANITIM BROŞÜRÜ, ÜRÜN KATALOĞU, AFİŞ TASARIMLARI
Firmaların vazgeçilmez tanıtım araçları olan, tek sayfalık tanıtım broşürlerinden, yüzlerce sayfalık tanıtım yada ürün kataloglarına kadar her türlü tanıtım materyalini fotoğraf çekimlerinden, tasarımına ve matbaa baskısına kadar bütün hizmetleri en uygun maliyetlerle yerine getiriyoruz.

LOGOTAYP
Logo kurumsal kimliğinizin bizzat bedenidir. İyi bir logo, bir firma için en akılcı ve getirisi olan yatırımdır. “Kaliteli hizmet veren bir firmanın kaliteli bir logosu olmalıdır” anlayışına dünyanın tüm kurumsal başarı öykülerinde rastlarız.

Her yerde kullanabileceğiniz bir kimlik ögesi olup şu özellikleri taşımalıdır:
• Sektörde benzersiz olmalıdır.
• Maksimum bilgiyi minimum sürede vermelidir.
• Mümkün olan en geniş kitle tarafından algılanabilmelidir.
• Renk, biçim gibi özellikleriyle firmanızın hizmet ve ürünleriyle ilişkili olmalıdır.
• Firmanızın “ruhunu” yansıtmalı, somutlaştırmalıdır.
• Bütün yüzey ve boyutlara sorunsuz uygulanabilmelidir.
• Farklı yüzey ve medyalara uygulanması aşırı masrafa yol açmamalıdır.

KURUMSAL KİMLİK
Kurumsal Kimlik kavramı, görsel-işitsel iletişim başta olmak üzere, çok boyutlu bir imaj çalışmasını anlatır. Bu çalışmanın amacı, kurumların tarihsel, kültürel, coğrafi kimliklerini, kuruluş amaçlarını ve ideallerini, ürün ve hizmetlerini, sektörel konumlarını, en az çabayla, en kısa zamanda ve etkili bir biçimde hedef kitleye aktarmaktır.

İyi hazırlanmış Kurumsal Kimlik bir firmaya şunları sağlar:
• Firma adının belleklere yerleşmesi
• Firma özelliklerinin görsel hızda aktarılması (dinamizm, yenilikçilik vb.)
• Ürün ve hizmetlerin kalite garantisi
• Ürün ve hizmetlerin doğası ve sektörel konumları hakkında ilk bilgileri iletmesi
• İlk bakışta rakiplerden ayrılma
• Kurumsal Kimlik dönemsel olarak yenilenmeye de ihtiyaç duyar. Firma ve pazar geliştikçe “farkı fark ettirmenin” en etkili yolu bunu imaja yansıtmak, diğer bir deyişle, önyargıyı aşacak kadar etkili ve dolaysız, yani görsel yoldan anlatmaktır.

WEB REKLAMI (BANNER) TASARIMI
Kurumların Internet ortamında markanızı güçlendirmek, satış yapmak yada web sitelerini veya hizmetleri duyurması için en önemli araçlardandır...

INDOOR / OUTDOOR
Ülkemizde ve uluslararası piyasalarda rekabet düzeyi o kadar artmış ve gelişmiştir ki bu durum markaları farklı pazarlama teknikleri kullanmaya sevketmiştir.Firmalar tüketicinin zihnine yerleşmek için her yolu denemişlerdir. Indoor ve Outdoor uygulamaları da bu argümanlardan biri olmuştur. İç ve dış mekanda firmaların dijital baskı örnekleri tüketici gözünde marka etkisi yapma konusunda etkili olmaktadır.

Ortakfikir Ajans olarak müşterilerimize en kaliteli ve sorunsuz dijital baskı çalışmalarını tedarik etmekteyiz.

---

WEB TASARIM
Çağımızın en önemli buluşu kabul edilen internet, doğru kullanıldığında pazarlama ve satış sürecinde sayılamayacak kadar faydaya sahiptir. Tasarımı ve içeriği iyi olan, bilgilere erişimi kolay olan, arama motorlarında üst sıralarda çıkan bir web sitesi, kurum imajını güçlendirecek, kuruma katma değer sağlayacaktır.

Günümüzde insanlar bir ürün veya hizmet satın almak istediklerinde internette arama motorlarından istifade etmektedir. Bu şekilde ilk karşılaştıkları, tasarımıyla ve içeriğiyle kendini isbat etmiş sitelerden ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde tedarik etmektedirler.

Profesyonel web tasarım ekibimiz tarafından hazırlanan sitenizin arama motorlarına etkin bir şekilde kaydı yapılmaktadır. Bu sayede günde yüzlerce ziyaretçiye ulaşabilir, ürünlerinizi, kampanya ve duyurularınızı hızlı bir şekilde muhataplarınıza ulaştırabilirsiniz.

Ayrıca sitenizin arama motorlarında üst sıralardan inmemesini sağlayıcı güncellemeler belli aralıklarla yapılmakta ve arama motoru performansı her ay bir rapor halinde bilginize sunulmaktadır.

---

REKLAM DANIŞMANLIĞI

Firmanız için kurumsal kimliğiniz öne çıkarılarak reklam stratejisi hazırlanır. Reklam stratejisi oluşturulurken hedef kitlenin ihtiyaçları, ilgi alanları belirlenerek reklamda maksimum fayda amaçlanır.

Reklam departmanı olmayan veya bu birimi daha etkin kullanmak isteyen firmalar için Ortakfikir Ajans hizmetinizdedir.

Reklam Danışmanlarımız Firmanızın yapısını, kültürünü, vizyonunu inceleyip reklam bütçenizi de göz önünde bulundurarak strateji geliştirmektedir.

Artık sizin yerinize reklamın nasıl, ne zaman ve ne şekilde yapılması gerektiğini düşünen ve uygulayan Reklam Danışmanlarınız var.

Yaratıcı, dikkat çekici ve akılda kalıcı reklamlar ile;
Müşterilerinizde oluşturmak istediğiniz marka imajınız ve iletmek istediğiniz mesaj, bütçenize uygun yayın organlarını kullanarak en doğru yöntemle iletilir.

Amacımız reklamınızın diğerleri arasından sıyrılarak hedef kitleye en etkili biçimde ulaşmasını sağlamaktır.

---

INTERAKTIF CD

İnteraktif veya sunum CD leri geniş kullanım alanına sahiptir.

Bilgisayarın her alanda öncü olduğu günümüzde sizlerinde geride kalmaması için teknolojiden ve onun hizmetlerinden sonuna kadar faydalanmanız sizin ve işletmeniz için en karlı yollardan birisidir.

İşletmenizin reklamını uygun bir maliyete ve etkili bir şekilde yapmanız size kar getirecektir.

İşletmenizin tanıtımını tamamen bir CD ortamına taşıyarak her an her yerde sizi tanıtacak dökümanları elinizin altında bulundurmanız için size İnteraktif CD tasarımı yapmayı sunuyoruz.

Bilgilerinizin ve hizmetlerinizin çarpıcı bir şekilde bir CD ortamına kayıt ediyoruz. İstediğiniz her yerde işletmenizi tanıtma fırsatı sunuyoruz.

İnteraktif CD içeisinde bulunmasını istediğiniz bilgiler tamamen size ait olacaktır, tasarımı ise birlikte hemfikir olduğumuz şekilde yapılacaktır. Sizlerin bize getireceği örnekler, tasarımlarımızı yaparken göz önünde bulundurulacaktır.

Avantajları
• ilk maliyet sonrası CD çoğaltma maliyetlerinin alternatifi olduğu basılı ürünlerle kıyaslandığında çok daha ekonomik olması içerebildikleri verinin büyüklüğü ve bir kez üretildikten sonra çoğaltılmasının basılı ürünlere göre çok daha kolaydır.
• Bilgisayarın bulunduğu her ortamda başka hiçbir yazılıma ihtiyaç duymadan veri aktarımı sağlanabilmesi
• Fuar, Seminer, Sempozyum gibi tanıtım toplantılarında sunumun kolayca yapılabilmesi
• Firma ve ürünler hakkında detaylı bilginin kolay taşınmasını ve aktarımı sağlanabilmesi

---

Amblem - Logo Tasarımı
Antetli Kağıt - Zarf
Fatura, İrsaliye, Tahsilat Makbuzu
Bilgi - Sipariş Formu
Dijital Fotoğraf Çekimleri
Gazete, Dergi ve Bülten Tasarımı
Açık Hava Reklamcılığı
Matbaacılık Hizmetleri
Promosyon

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi