Byr Bayramlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakkında

BYR-Bayramlar Grup İnşaat Kolektif Şirketi 2001 yılında Sakarya'nın Karasu ilçesinde faaliyetlerine başlamıştır. Önceleri PVC Pencere sektöründe faaliyet gösteren şirket ardından Çelik kapı, Cam balkon ve Panjur sektöründe lider bir firma olarak yerini almıştır. Özellikle kalite ve güven denince akla gelen firmamız Türkiye'nin her yerine ve yakın gelecekte yurtdışına da hizmet verebilecek kapasiteye gelme çalışmalarını planlı ve hızlı bir şekilde sürdürmektedir.

BYR-Bayramlar Grup 2008 ve 2014 yılındaki yatırımlarıyla 3000 m2 kapalı alan, 2000 m2 açık alan olmak üzere toplam 5000 m2 üretim tesisine sahiptir. PVC Kapı ve Pencere Sistemleri üretiminin yanı sıra Çelik Kapı, Ahşap İç Kapı, Cam Balkon, Küpeşte, Otomatik Sensorlu Kapılar, Alüminyum Doğrama, Panjur, Kepenk Sistemleri, Pergole Tavan Sistemleri ve Sineklik imalat birimleriyle de hizmet vermektedir.

Şirketimiz, Ulusal ve Uluslararası fuarları kendi imkânları ile takip etmekte ve uygun fularlara katılım sağlayarak ve stant açarak kendini duyurmaya çalışmaktadır. BYR- Bayramlar Grup İnşaat Kolektif Şirketi ayrıca her geçen gün birlikte çalıştığı firmaların yeniliklerini ve sektörel gelişimi takip etmekte yer yer de kendi geliştirdiği yenilikleri bayiliğini yaptığı firmalara önererek aktif bir şekilde pazarda yer almaktadır.