Myd Mimarlık Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Hakkında

Firmamız ;

1998 yılına kadar inşaat-taahhüt , inşaat malzemeleri satışı, turizm, akaryakıt dağıtımı, kum-çakıl ocakları işletmeciliği, sanayi-endüstriyel imalat gibi bir çok sektörde eş zamanlı olarak faaliyet göstermiş, önde gelen yerel aile şirketlerinden olan AYDEMİRLER İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de çeşitli pozisyon ve kademelerde görev almış,

1998 – 2012 yılları arasında inşaat-taahhüt, yalıtım ve yapı kimyasalları konularında satış ve uygulama faaliyeti gösteren Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. 'de teknik uygulamadan sorumlu şirket ortağı olarak sektörel faaliyetlerine devam etmiş,

Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunu Mert AYDEMİR 'in bilgi ve tecrübeleri ile 26 Nisan 2012 tarihinde sağlam temeller üzerine kurulmuştur.

Faaliyet alanlarımızı; Yapı Su Yalıtımı - Geomembran ve Yeşil Çatı Sistemleri projelendirme, müşavirlik ve uygulamaları ile su-ısı-ses-yangın yalıtımı ve yapı kimyasalları ürünleri satışı olarak sıralayabiliriz.

İlk günden bugüne kadar ilkemiz; doğru ve dürüst çalışarak arkamızda iyi referanslar bırakmak olmuştur. Sektörümüzdeki gelişen ve yenilenen malzeme ve teknikleri izleyerek, yapımızı yenilemek prensiplerimizin başında gelmektedir. Konusunda deneyimli kadromuz ve teknik ekipmanlarımız ile işimizi dünya standartlarına uygun olarak yapmaya çalışmaktayız.

Firmamız organizasyon yapısını, prosedürler altında tanımlayarak;TS EN ISO 9001 Kalite, TS EN ISO 14001 Çevre , OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği standartlarına uygun hale getirmiş ve belgelendirmiştir. Vizyon ve kalite politikalarımız, TÜRKAK akreditasyonunu sağlar durumdadır.

Firmamız ; İZODER Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği üyesidir.


Şirketimizin Kalite Politikası

*Şirketimizin ve müşterilerimizin uzun vadeli ve sürekli başarısında en etkili faktör olduğuna inandığımız hizmet kalitemizin üstünlüğünü sürekli kılmak.
*Şirketimizin vizyonunu ve misyonunu gerçekleştirebilmek için, iş ortağımız olan firmaların teknolojik gücü ile firmamızın teknik birikimi ve tecrübesini en üst düzeyde kullanmak.
*Müşterilerimizin değişen, gelişen isteklerini karşılayacak ürünleri araştırmak, mevcut ürün ve hizmetleri geliştirmek için takım anlayışının oluşturduğu güç birliğini sürekli kılmak.
*Hizmet kalitesi ve güvenirliliğinin, insanların hayatı, yapıların ömrü ve kalitesi ile bağlantılı olduğunun bilinci ile çalışmak.
*Müşterilerimizle bütünleşerek, ürünlerimizin kullanıldığı projelere (yapılara) kaliteli ürün yanında, kaliteli mühendislik hizmeti de sunmak.
*Şirketimizin bütün maddi ve manevi kaynaklarını ve yeteneklerini, mükemmelliğe erişmek için sürekli canlı tutmak, tüm gücümüzü en iyi hizmet için seferber etmek

Değerlerimiz ve İş İlkelerimiz

*Üstün iş ahlakı ile dürüst çalışmak.
*Şirketimizin iş kültürü, itibarı ve ideallerini yüceltmek.
*Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak.
*Ekonomi, büyüme ve karlılığın önemine inanmak.
*Değişime ve gelişime açık olmak.
*Konusunun en iyisi olmaya dair inançlı ve hevesli olmak.
* En önemli sermayemizin insan kaynağı olduğunu vurgulamak.
*Sürekli gelişmek için fon ve kaynak yaratma çabasında olmak

Misyonumuz

*Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak.
*Müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve hissedarlarımızın memnuniyetlerini artırmak.
*Sektörümüzde, ürün ve hizmette farklılaşmak.
*Çevreye saygılı, sağlık ve emniyeti ön planda tutan, çalışanları ve içinde bulunduğu toplumla sosyal sorumluluk ilkelerinde bir değer yaratacak şekilde çalışmak.
*Amaçlarımızı çevreye ve doğaya zarar vermeden, ilişkide olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içerisinde gerçekleştirmek.
*Dünya, ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak.
*Mevcut ve yeni, hizmet ve ürünlerimiz ile faaliyet bölgelerimizin gelişiminde önemli roller alarak, sürekli girişimci olmak.
*Yapı sektöründeki global gelişmelere katkıda bulunmak.
*Yalıtım ve yapı kimyasalları MYD'dir imajını ve sektörde 1 numara olmayı gerçekleştirmek.


Vizyonumuz

*Şirketimizin maddi ve manevi varlıklarını sağlıklı bir şekilde büyüterek devam ettirmek.
*Sektörde sağlıklı büyümek.
*Şirketimizi, sektöründeki diğer kuruluşların örnek alacağı firma konumuna getirmek.
*Yalıtım ve yapı kimyasalları sektöründe, müşterilerimizin ilk ve tek tercihi olmak.
*Yalıtım ve enerji tasarrufu bilincini yaymak, böylece ülke ekonomisine katkıda bulunmak.
*İnsanın yalıtım konforundan azami faydalanmasını temin etmek.

Kalite, Çevre ve İSİG Politikamız

Yönetimimiz, Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemlerimizin etkin olarak işlemesi için ihtiyaç duyulan tüm kaynakları sağlayacağını, politikamızın ve hedeflerimizin çalışanlarımız tarafından anlaşılması için gerekli faaliyetleri gerçekleştirirken; tüm Yasal Şartlar ve Müşteri Şartlarını gözeteceğini tüm tedarikçi, taşeron ve üçüncü şahıslara taahhüt etmektedir.

Çalışanlarımızın da ellerinden gelenin en iyisini yaparak, ortak başarımız için çalışacağına inancımız tamdır.
* Müşterilerimizle bütünleşerek, ürünlerimizin kullanıldığı projelere(yapılara) kaliteli ürün yanında, kaliteli mühendislik hizmeti de sunmak,
*Şirketimizin vizyonu ve misyonunu gerçekleştirebilmek için, iş ortağı (bayisi) olduğumuz firmaların teknolojik gücü ile firmamızın teknik birikimi ve tecrübesini en üst düzeyde kullanmak,
*Şirketimizin ve müşterilerimizin uzun vadeli ve sürekli başarısında en etkili faktör olduğuna inandığımız hizmet kalitemizin üstünlüğünü sürekli kılmak,
* Tüm çalışanlarımızın verilen eğitimlerle Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve güvenliği konularında sürekli gelişmelerini sağlamak,
* Yatırım, proses ve ürünlerimizde Çevre-İş Sağlığı ve Güvenliği anlayışını ön planda tutmak,
* Doğal kaynakları ve enerjiyi akılcı kullanarak çevre kirlenmesini önleyici tedbirler almak,
*"0" İş ve Çevre Kazası hedefini gerçekleştirmek; hiç olmazsa tehlikeleri kaynağında tespit ederek riskleri minimum'a indirmek,
* Memnun bir müşteri ağı yaratmaktır.



Mert AYDEMİR Şehir ve Bölge Plancısı (Y.T.Ü.)
Kurucu Ortak / Şirket Müdürü

Aşağıdaki resimlere tıklayarak orjinal büyüklüklerini görebilirsiniz

Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi
Hizmet Resmi