Uçak Takım Tezgahları Makine Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sakarya Şubesi Hakkında

Firmamızın kurucusu İsmail UÇAK 1986 yılında dijital ölçme sektörüne Sony manyetik ölçme sistemlerinin mümessili olan Türkiye'nin öncü kuruluşlarından birinde başlamıştır.

1992 yılında Türkiye'de dijital ölçme sistemlerinin imalatını yapan bir zamanlar ilk ve tek olan EAE Elektronik'te uzun yıllar hizmet vermiş ve deneyimine deneyim katmıştır.

1994 yılında ilk adımını freze körüğü imalatı ile birlikte başlamış ve özel ölçülü körük imalatına başlamış daha sonra tekrar başlamak üzere bir miktar ara vermiştir.

Firmamız Uçak Takım Tezgahları Makina Aksesuar San. Ve Tic. Ltd.. Şti. 2002 yılında kurulan ve halen varlığını devam ettiren Uçak Makina Elektronik'in attığı temel üzerinde yükselen, gelişmeye açık, teknolojiyi yakından takip eden, kalıp teknolojisi, mekanik, elektronik alanlarında piyasanın ihtiyacını karşılayabilecek yeterli donanımı ile birlikte siz müşterilerimize kaliteyi yüksek müşteri memnuniyeti çerçevesinde, kendi alanında öncü bir kuruluştur.

Firmamızın merkez şubesi Bayrampaşa'da bulunup buradan tüm Türkiye çapında hizmet vermektedir.Uzun yıllardır körük imalatını bünyesinde bulunduran firmamız 2009 yılında üretim teknolojisini geliştirip ve makine parkurunu yenileyerek Adapazarı'nda yeni şube ve imalathanesini açmış bulunuyor .İmalat yapmanın önemini kavrayan ve bu yönde yatırımlarına devam ettiren ve bünyesinde zorluklarla gerçekleştirdiği bazı ürünlerin zaman faktörünü minimize çalışmaları devam etmektedir.

Ayrıca firmamız her marka optik ve manyetik linear encoder ölçme sistemlerine servis ve yedek parça desteği sağlayabilmektedir. Hali hazırda Sino ölçe sistemlerinin yetkili servis ve satışını yapan biz manyetik sistemler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Üretimini yapmak veya kaliteli bir firmanın mümessilliği için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Kaliteden asla ödün vermeden, müşteri memnuniyetinin verdiği hazla şu anda distribütörlüğünü üstlendiğimiz markaların çözüm ortaklığını yaparak, satış ve servis ağını genişletmiş siz değerleri müşterilerine , 20 yıllık tecrübe ile , daha geniş bir yelpazede hizmet sunmanın gururunu sürdürmektedir.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız

Uçak Takım Tezgahları Makina Aksesuar San. Ve Tic. Ltd.. Şti.
Genel Müdür İsmail UÇAK