Global Patent Marka Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Hakkında

GLOBAL PATENT, Sakarya'da özel sektörde yer alan firmalara, sanayicilere , esnafa ve ilgili toplumsal kesime fikri ve sınai mülkiyet hakları alanında danışmanlık hizmeti vermek ve karşılaşılan sorunlara çözüm üretebilmek amacıyla Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hakan YILDIZ tarafından 2003 yılı sonunda kurulmuştur.
2003 yılı öncesinde Sakarya'da bir Patent Ofisi'nin bulunmaması girişimcilerin şehir dışı firmalarla çalışmasını zorunlu kılmış bu durum da uzun bir süreç olan tescil işlemlerinde, hizmet kalitesi, güven ve tescil işlemlerinin hızı ve şehir dışı yüksek hizmet maliyetleri açısından sıkıntılı bir sürecin yaşanmasına sebep olmuştur
GLOBAL PATENT olarak inancımız odur ki, şehrimizin şahıs ve kurumları fikri ve sınai hakların korunmasına dair bilincin gelişmesi ve haksız yere kazanç sağlayan üçüncü tarafların önüne geçilmesi konusunda her geçen gün daha da artan bir kararlılıkla daha kaliteli, daha hızlı, daha güvenilir ve daha düşük maliyetli hizmet talep etmektedir.
Bu taleplerin gereği olarak öncelikle mutlak müşteri memnuniyetini ilke edinen GLOBAL PATENT'in kuruluş ilkelerinde para kazanmak daima ikinci planda tutulmuş öncelikle şehrimizin girişimcilerinin hakları ve menfaatleri düşünülerek, müşteri odaklı, Güvenilir,süratli,,Araştırmacı,Dinamik ve dürüst hizmet vermek amaç edinilmiştir.
Kurulduğu günden bu yana öncelikle Sakarya, akabinde çevre illerine hizmet eden GLOBAL PATENT, günden güne büyüyen müşteri portföyü ile sektörde hak ettiği noktaya ulaşmıştır. 2006 yılı itibariyle kurumsallaşmanın bir gereği olarak GLOBAL PATENT MARKA MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. unvanıyla şirketleşerek şehrimiz SAKARYA'ya hizmet etmeye devam etmektedir. Firmamız Sakarya ekonomisine katkıda bulunacak kişi ve firmalara yararlı olacak en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Nasıl ki mali konularda bir MALİ MÜŞAVİR'e hukuki konularda da bir HUKUK MÜŞAVİRİ'ne danışıyorsanız, Sınai Haklarla ilgili konularda da Türk Patent Enstitüsünün resmi marka ve patent vekili olan firmamızı danışmanınız olarak seçiniz.