MARKATEK PATENT MÜŞAVİRLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres

Yenidoğan Mah.bosna Cad. 86/a Mahallesi Adapazarı / Sakarya

Telefon

+90264 281 81 15 -

Fax

Web Adres

Dahil Olduğu Meslek Kategorisi

28 - 28. Meslek Grubu (Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği)

Dahil Olduğu Nace Kodu

70.22.02 - İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık)

FİRMA HAKKINDA

Markatek Patent Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi MARKATEK PATENT sınaî ve fikri haklar, yönetim sistemleri, ürün-hizmet belgelendirme, teşvik-hibe projeleri, pazarlama ve eğitim hizmetleri konusunda güvenilir ve doğru çözümler sunan bir vekil danışmanlık kuruluşudur.

Güvene dayalı hizmet anlayışını kendine rehber edinen MARKATEK PATENT, tecrübeli kadrosu ve birlikte hareket ettiği yurtiçi ve yurtdışındaki geniş uzman ekibi ile hizmet verirken hukuki açıdan da müşterilerin haklarını korumak üzere yapılanmasını sağlamıştır. devamı..

FİRMA HABERLERİ

Kosgeb ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansından Kobilere Hibe Desteği
KOSGEB tarafından KOBİ'lerin yönetim becerilerinin ve kurumsal yetkinliklerinin geliştirilmesi, KOBİ'lerin markaya yönlendirilmesi, Konu başlıklarında hazırlayacakları projelerin desteklenmesine karar verilmiştir. Program kapsamında KOBİ'lerimiz tarafından en az 6 en fazla 24 ay olarak hazırlanacak projelere işletme başına 150.000 TL'ye kadar geri ödemesiz destek verilecektir. Program Kapsamında; • Kurumsallaşma konusunda 250 KOBİ, • Markalaşma konusunda 250 KOBİ,  devamı...