Dolar : 5,7599 TL

Euro : 6,5752 TL

BIST 100: 90.263,0 %(-3,38)

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Etkinlik Tarihi ve Saati: 02 Nisan 2018 Pazartesi Saat : 09:30

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROGRAMLARI

Girişimcilik eğitim programı, İş-Kur’a kayıtlı kişilere yönelik olarak kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla uygulanan programlardır.

Girişimcilik eğitim programı kapsamında temel seviye girişimcilik eğitimi, “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) arasındaki Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolünde” belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

Eğitim programı bitiminde, katılımcılara Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilmektedir. Bu belge, KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine başvuruda gerekmektedir.

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMININ SÜRESİ

Temel seviye girişimcilik eğitimi, sınıf içi eğitim ve atölye çalışmalarından oluşmakta olup en az 32 saat sürmektedir.GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMINDAN YARARLANMA ŞARTLARI

Kuruma kayıtlı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Girişimcilik eğitim programında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmak,

İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,

Bu kapsamda Kuruma kayıtlı olanlardan özellikle işletmesini geliştirmek isteyenler için de girişimcilik eğitimleri verilebilmektedir.

Ayrıca tarımsal faaliyette bulunanlar ile isteğe bağlı sigortalı sayılanlar, sosyal yardım, özürlü maaşı ile dul ve yetim aylığı alanlar da girişimcilik eğitim programlarından yararlanabilirler.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Sakarya  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne istenildiği zaman başvuru yapılarak iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak programa katılabilirsiniz.

Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

İletişim Hattı  : 444 75 87

Telefon              : (0 264) 274 46 11 - (0 264) 274 46 10

Faks          : (0 264) 277 80 20

E-Posta       sakarya@iskur.gov.tr

Adres Küpçüler Mah. Petek Sokak No:9 Erenler/SAKARYA

Başvurular:  Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

Yer : Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (Sakarya)

Diğer Etkinlikler

Etkinlik Şehir Tarih
GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM TAKVİMİ (SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI) SAKARYA 14.12.2018 - 09:00