Zaman Yönetimi Yoluyla Performansı Geliştirme Eğitimi (15.02.2016)

Etkinlik Tarihi ve Saati: 15 Şubat 2016 Pazartesi Saat : 10:00

Konu :
Sayın Üyemiz,

Odamız aylık eğitim programınca 15 Şubat  2016 Pazartesi Günü "Zaman Yönetimi Yoluyla Performansı Geliştirme Eğitimi" Odamız da düzenlenecektir.
Eğitim Odamız eğitim salonunda düzenlenecek olup, sabah 10:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitim "Ayşe DEMİRBAŞ" tarafından verilecektir.
Katılım sonrası katılım belgesi verilecektir.
Detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.
Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Eğitim bedeli 30 TL'dir. Eğitim Bedeli için; Garanti Bankası Erenler  Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24No'lu hesaba yatırabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için; 0264 888 30 42 - 30 39 Nolu telefon ile irtibata geçebilirsiniz. Eğitime katılımda bulunacak kişiler 12 Şubat 2015 Cuma günü saat:17.00'ye kadar Eğitim Katılım formunu ve ödeme dekontunu [email protected] yollamaları  gerekmektedir. Eğitim katılım formu ekte ve web sayfamızda yer almaktadır.

Eğitim İçeriği

• Zaman Kavramı ve Önemi: Geçmiş – Şimdi – Gelecek
  • Bireysel Verimlilik İçin Zaman Karşısında Kendimizi Yönetmek
  • Egzersiz: "Sahip Olduğum Yaratıcı Enerjinin Geçmiş Zamanda Yitirilmesini Engelliyorum"
  • Örnek Olaylar: "Hülya' nın Öyküsü" ve "Halim Bey' in Öyküsü"
  • Özdeğerlendirme: "Zaman Nereye Gidiyor?" – Zamanı Etkili Kullanmada Ne Kadar Başarılıyız?
  • Yaşamımızdaki Zaman Tuzakları ile Zaman Kaybettiriciler ve Baş Etme Teknikleri
  • Egzersiz: "Geleceğin Şekillenmesinde, Sahip Olduğum Yaratıcı Enerjiden Yararlanıyorum"
  • Hedeflerimize ve Görev Tanımımıza Göre Planlama ve Önemi
  • Egzersiz: Öncelikleri Belirlemek
  • Egzersiz: "Bir Günlük Ömrüm Kalsa..." – Yaşamımızı Planlayalım...
  • Kişisel ve Organizasyonel Zaman Kavramları
  • Kişisel Enerjimizin Yüksek Olduğu Zamanların Farkına Varmak
  • Egzersiz: "Bir Günümü Planlıyorum..."
  • Uygulama: Zaman Tasarrufu Sağlayan Araçlardan Yararlanmak (MS Outlook, Gant Şeması v.b.)
  • Alışkanlıkları Değiştirmek
  • Zaman Yönetimi ve Stres İlişkisi

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Yer : SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI (SAKARYA)