ETKİNLİK DETAYI

Eğitim: KOBİlerde Kurumsallaşma ve İhracata Etkisi

Etkinlik Tarihi ve Saati: 16 Ocak 2020 Perşembe Saat : 10:00

Konu :

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülen Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi (TEBD) kapsamında, KOBİ' lerin İhracatta Karşılaştığı Sorunların Kurumsal Yönetim Çerçevesinde İrdelenmesi ve Çözüm Önerilerinin Değerlendirilmesi amacıyla "KOBİ KURUMSALLAŞMASININ AB İHRACATINA ETKİSİ" eğitimi düzenlenecektir. 
Eğitimin ilk bölümü, KOBİ tanımıyla başlayıp, KOBİ ihracat verilerine dair bilgi verilecek ve KOBİ' lerin uluslararası pazarlarda karşı karşıya kaldıkları zorluklardan bahsedilecek, ikinci bölümde ise, KOBİ' lerde Kurumsal Yönetim kavramı nedir ve yönetim stratejilerinin rekabette ve uluslararası pazarlarda sağlanacak ilerlemelere nasıl destek verebileceği değerlendirilecektir. Eğitmen hakkında bilgi aşağıdadır.
16 Ocak 2020 Perşembe 1 gün sürecek olan eğitim  10:00 – 16:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılım ücretsiz olup; kayıt zorunludur ve kontenjan sınırı bulunmaktadır. Eğitime kayıt linki için tıklayınız. 
İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası


Programa ulaşmak için tıklayınız



Nalan UYSAL

Nalan Uysal, Koç Finansal Hizmetler A.Ş çatısı altında 22 yıllık profesyonel çalışma hayatından sonra, 2014 yılında HERA Strateji ve Yönetim Hizmetleri A.Ş'yi kurmuştur. Finans ve strateji odaklı olarak çalışmakta ve halihazırda çalışmalarına yönetim danışmanı, TÜBİTAK iş rehberi, girişim sermayesi yatırımcısı ve mentör olarak devam etmektedir. Finansal Stratejiler ve finansal kaynaklara erişim, satış yönetimi, birleşme ve satın alma, kurumsal yönetim, alacak ve risk yönetimi konularında uzman bilgi birikimi olan Nalan Uysal, HERA çatısı altında, şirketlere büyüme stratejileri, kapasite geliştirme , girişimcilik, kurumsal dönüşüm, performans iyileştirme ve teknolojik dönüşüm stratejileri alanlarında yönetim danışmanlığı hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Aile Şirketleri Çalışma Grubu üyesi, Trangel Finansal Hizmetler A.Ş Yatırım Ağı eş başkanı ve proje değerlendirme komitesi üyesidir. Kurucusu olduğu HERA'nın yerel firma dinamiklerine olan hakimiyeti, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) finansal danışman ağına dahil edilmesini sağlamıştır.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play      
 
Sosyal Medya Hesaplarımız
 Instagram  Twitter  Facebook  Youtube  Linkedin

 

 

Haftalık E-Bülten
 



Yer : SATSO (Sakarya)

Diğer Etkinlikler

Etkinlik Şehir Tarih