Eğitim: Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat Eğitimi

Etkinlik Tarihi ve Saati: 20 Eylül 2019 Cuma Saat : 09:30

Sayın Üyemiz,

Odamız Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu tarafından 19-20 Eylül 2019 (Perşembe-Cuma Günü) tarihlerinde TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Sayın Merter ÖZDEMİR, 3GEN Teknoloji A.Ş. CEO' su Sayın Engin ÖZGEN, Eticaret Merkezi A.Ş. Genel Müdür' ü Sayın Mehmet ERDEMİ, Tekklavuz Dijital Performans Ajansı İş Geliştirme Müdürü Sayın Kerem AKTAŞ' ın eğitmen olarak katılacağı " Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat Eğitimi " düzenlenecektir.

Odamız Ali Coşkun Konferans Salonunda düzenlenecek ve 2 günsürecek olan eğitimimiz 09:30 – 18:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılım ücretsizdir.

İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Detaylı bilgi için https://www.dijitalyolculuk.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğitimin içeriği için tıklayınız.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]