Eğitim: Hijyen Eğitimi

Etkinlik Tarihi ve Saati: 16 Mayıs 2019 Perşembe Saat : 12:00

Sayın Üyemiz,

Odamız 5. Meslek Komitesi tarafından yiyecek, içecek sektörü çalışanlarına yönelik Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenlerinden Gülsüm KAYA gözetiminde " Hijyen Eğitimi" düzenlenecektir.

Odamız Eğitim Salonunda düzenlenecek eğitimler 1 gün olup, iki sınıf açılacaktır. 1. grup 14 Mayıs 2019 Salı saat 12:00’ de, 2. Grup 16 Mayıs 2019 Perşembe saat 12:00’ de eğitim alacaklardır. Katılım ücretsiz olup, eğitime katılanlara MEB onaylı Sertifika verilecektir.

Katılımcıların ek’ te yer alan Eğitim Katılım Formunu en geç eğitimlerden 1 gün önce insankaynaklari@satso.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

GENEL SEKRETER

Eğitim katılım formuna ulaşmak için