Seminer: Türkiye AB İlişkileri: Gümrük Birliği ve Ötesi

Etkinlik Tarihi ve Saati: 28 Mart 2019 Perşembe Saat : 13:30

Konu : Sayın Üyemiz;

İktisadi Kalkınma Vakfı (IKV), 1965 yılından bu yana Türkiye’nin dış ilişkileri ve özellikle Avrupa Birliği sürecini yakından izleyen, ürettiği 300’e yakın yayın, dergi, bülten ve raporun yanında düzenlediği seminer ve projeler ile konuyu iş dünyamız adına araştırıp, düşünce üreten bir kuruluştur. Vakfın iş dünyasını bilgilendirme ve görüş alma çalışmaları kapsamında Odamızda yapılacak olan bilgilendirme toplantısında, Türkiye ve AB arasındaki çok boyutlu ilişki ele alınacak ve Türkiye’nin AB katılım sürecindeki son gelişmeler, vize serbestliği konusu, gümrük birliğinin güncellenmesi, AB ile mali işbirliği, Türkiye’nin katıldığı AB programları gibi konular İKV temsilcileri tarafından detaylı şekilde sunulacaktır. 28.03.2019 Perşembe günü saat 13.30-17.00’da Odamız Ali Coşkun Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan "Türkiye-AB İlişkileri: Gümrük Birliği ve Ötesi" adlı panele iştirakınızı rica ederiz.

Teyfik ÖZTÜRK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Yer : SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ()